БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Копанки на Ски Македонија.

Со мала симболика, многумина сме среќни што конечно покривме 100% од ски центрите низ Македонија. Вадиме максимум од минимум. Наскоро метео и видео сигнал директно од Копанки , Пелистер… се пофалија денес од skimacedonia.mk

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here