БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Нивната насмевка заедно со мајсторски завршената работа на Dreamcast за нас е повеќе од доволна да објавиме дел од нив. Честитки за сите, повеќе фотографии ТУКА

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here