БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

После донацијата на битолчани денес и официјално започна обновата на Светиот Крст кај црквичето св. Јован на Германски. Со нов лик на ова свето место повторно ќе заживее овај дел од Битола.

Аирлија да е!

Фотографии на Дејан Бучук Јанкуловски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here