Економско матуранти 2019 година, избор од неколкуте класа на СОУ Јане Сандански Битола. За повеќе кликнете тука на линкот на Dream Cast Production кои ја имаат заслугата за сите овие убави галерии…

Честито матурата на сите!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here