БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ако броеше некој, единаесет се вкупно.😊 Не можевме никако една да намалиме.

Надлежните од Дримкаст продукција за сето ова…

И целата колекција од убавата фотосесија од Матура ЈБТ 2018 на линкот Dream Cast Production

Честито матура!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here