БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Оваа година тимот на Dream Cast Продукција од Битола направи краток сатиричен филм по повод нивниот 10-ти роденден.

Во овој краток филм го опишуваат работниот ден на Кочо кој е вработен во хотел како рецепционер и неговата симпатија Јелена од Преспав.

Остатокот од приказната на Кочо погледнете ја во видеото.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here