Порака од малиот херој на денот… До сите кои можат да придонесат да биде подобро за сите нас. Почнувајки од самите себе. Горди сме што имаме баш вакви мали битолчанчиња кои заедно со нивните родители го движат градот во вистински правец !

Битола сака да дише!

Со почит!

Фото Апла