Снежна покривка од скромни 10 сантиметри денеска го покри и легендарното место Копанки на Пелистер. Дел од битолчани слободниот ден го искористија за посета на ова планинско место каде HOT BOX не престанува да ни дарува љубов и топлина во овие студени зимски денови …

Фотографии на Марјан Елена Талевски