БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

„20 години од масакрот кај Вејце. Почит за бранителите, почит на нивната жртва. Да е вечен нивниот спомен, да е вечна МАКЕДОНИЈА“… објави битолската навивачка група Чкембари на нивната фејсбук страница :

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here