Драги битолчани…
Помогнете ми дa добијам место во Polar Expedition 2019.

Гласајте за мене за да има Битола и Македонија претставник во експедицијата!

Ќе ви бидам вечно благодарен ако одвоите од вашето време и гласате за мене!

Лале Златановски

Гласајте

ТУКА