БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

„Илинден“ е идеја што ќе живее додека има душа што ќе ја чува
и срце што ќе ја вгради во секој удар од ритамот на животот, во секој чекор, глас, звук…

Ве покануваме да бидете дел од ИЛИНДЕН, станете играорец, вокален интерпретатор, инструменталист, отворете ги вратите од традицијата. Научете да играте, да пеете, да свирите…

Упис на нови членови, од сабота (11.09.2021 година) во 11 часот во просториите на КУД Илинден Битола, како и секој вторник и четврток од 19.30 часот…

Контакт телефони: 075 282 197, 075 635 421, 076 610 515 и 075 617 041

Со оро и песна отворете ги вратите од светот!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here