БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Културно уметничкото друштво Илинден од Битола зедоа учество на третата вечер од 15-тото издание на Локум Фест 2021 г. и во делот на ширината кај битолскиот Монмартр пред пошироката публика го изведија нивниот перформанс „Приказни од чаршијата“ кој остана забележан од камерата на битолскиот фотограф Димитар Петковски:

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here