БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Снежен амбиент, ски центар Копанки – Пелистер 14.01.2018. Активни се двете патеки, во функција се двоседот и ски лифтот. Снег со променлив интензитет ќе паѓа и во текот следните денови, дневни температури околу 0°C.


Дневна карта 300 денари. За деца 200. Само едно возење со жичара 100 денари.
Повелете!

Извор Ски Македонија

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here