Ви благодариме на огромната посетеност!!! Победивме 72 – 57!! Ќе презимиме на чекор до Прва Лига!! Со пари од дома, едвај три тренинзи неделно, 12 битолчани и еден тон љубов према кошарката! Ви посакуваме среќни празници и се надеваме следниот статус ќе ни е со префикс на името во Новата 2019!!!