Ве поздрави Кораима Торес од далечната Венецуела, испраќајќи инстаграм порака која ни ја сподели битолчанката Елена Ристевска.

“Дааа! Јас сум возбудена кога ќе се сетам на тоа патување. Многу ми се допадна и го чувам на посебно место во моето срце!”

Инаку вака битолчани ги пречекаа Касандра и Ранду во својот град. Хит серијата „Касандра“ беше она што го спојуваше семејството

Стари фотографии Димитри Гина