По повод Денот на велосипедот:

1. Како изгледа сегмент од Партизанска денес

2. Како би сакала да изгледа во иднина

На точак стигнувате побрзо, не плаќате паркинг, не загадувате и истовремено вежбате кардио.

А градот треба да обезбеди континуирана инфраструктура за безбедно користење на велосипеди како ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО.

Мила Рориќ (фејсбук статус)

Мила Рориќ е млад архитект од Битола, која има магистирано на Архитектонскиот факултет во Скопје. Повеќе за неа ТУКА.