БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Жено спреми се ти и децата, земи лична карта, крштениче за децата, здравствена книшка, сведителства од основно, диплома од завршена матура, венчаница, крвна слика, мокрача, тапија од куќата, лекарско уверение, тест за бременост, потврда за неосудуван, сметки од струја, вода, комуналец, маски, ракавици, скафандер за на месечина, и земи уште 200€ случајно да не бараат тест за ковид 19 ЌЕ ВЕ НОСАМ НА КАФЕ ❤

Александар Ивановски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here