Денес недела, 15ти Март 2020 г. 14.37 ч. битолчани воглавно ги почитуваат препораките. Дождот плус ни помага за да си останиме дома. Ајде уште некој ден…

Фотографии на Ангелко Мичо Рејлин

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here