Јована Здравевска од Битола е ученичка во деветто одделение во ОУ Даме Груев Битола.

Има дванаесет години, млад композитор, текстописец, изведувач, свири на пиано и виолина, има добиено многу награди од разни фестивали и натпревари меѓу кои ТраЛаЛа 2016 (трето место), Pristina Kids Fest 2016 (1 место), Art In International Festival 2017 и 2018 (1 место), државен првак во глума и пеење за 2018 година, Francuska Frankophonija (2 место).

Ова е нејзин втор cover…

Браво и продолжи понатаму Јована!