БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Македонскиот музички трубадур Јаков Дренковски чија прва љубов и прва средба со музиката е токму рокенролот, на 25ти овој месец, настапува на Летна Тераса Широк Сокак во една сосема поинаква, електрична верзија.

Не пропуштајте ја возбудливата локална сцена, дружете не и апсорбирајте го вајбот од рокенрол пулсот.

Искористете ја несекојдневната можност, и дојдете да се возиме заедно низ безвремените хитови на Јаков… Скитник, C’EST LAE VIE, Midnight cowboy, Тетовирани срца, Темен ерос… Ве очекуваме!!!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here