БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40
Изгубен е битолчанецот Владимир Поповски. Последно виден Тумбе Кафе кај 10.30 ч.
Доколку некој го има видено или има било каква информација, јавете се на 075 359 100.
Оливера Јовановска

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here