Почина Ѓорги Гроздановски – Моцарт – човек кој голем дел од својот работен и животен век посвети на ракометот. Ракометната и спортската јавност воопшто, денес изгубија еден вреден спортски работник.

Изразуваме искрено сочуство до семејството и најблиските.