Една понова успешна битолска приказна. Игротеката Playzone денес го прослави нивниот прв роденден кој го дочека со импресивна бројка од 850 детски родендени, над 850 детски торти со сите херои, над 8500 пици, 20.000 гости, можеби толку и повеќе сокчиња, секојдневна забава, дење и ноќе.

Од нас им посакуваме среќен роденден и се најубаво во периодот кој следи.

Браво за целиот неуморен тим на игротека Playzone, под Камен Мост.