БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчанецот Дејан Киревски со неговата најнова DIY креативност се досети како да му помогне на професионалните мајстори и дреари користејки Сипорекс:

За повеќе видеа претплатете се бесплатно на неговиот канал и бидете во тек со неговите креативни идеи.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here