БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Петок 07.06.2019 г. со почеток во 9 часот на плоштадот “Магнолија”, “Comfy Angel” организира голема хуманитарна распродажба на своите производи – јоргани, перници и постелнина по промотивни цени.

Распродажбата ќе биде од хуманитарен карактер дел од средствата кои ќе се соберат ќе бидат донирани на ”Сојуз за спорт и рекреација на инвалиди”- Битола

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here