По барање на Куќата на Часните Сестри во Битола, која секојдневно обезбедува храна и топли оброци на повеќе од 90 семејства во градот оваа недела ве повикуваме да донирате храна, основни намирници и средства за хигиена за нашите сограѓани кои не се во можност сами да си обезбедат најосновни услови за живот.

Во името на Поинаку и Куќата на Часните Сестри Ве повикуваме во четврток 28 и петок 29 Март во канцелариите на Поинаку во Пелагонка 2 од 18-20 часот со вашите скромни донации.

Твоето малку, некому многу – ДОНИРАЈ !