БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Со почеток од 27-ми јуни 2021 г. сите заинтересирани битолчани ќе имаат можност да си ги испробаат силите во играње бељот. Во организација на Ротаракт клубот од Битола ќе се одржи хуманитарен турнир во играње бељот покрај река Драгор (пешачка зона) .

Почеток: 10:30 часот
Учество: 300 денари
Број за пријавување и информации: 078 826 525
РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 22 ЈУНИ!

СИТЕ СОБРАНИ СРЕДСТВА ЌЕ ОДАТ ВО ХУМАНИТАРНИ ЦЕЛИ!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here