Посетете го ова божествено место кое се наоѓа само на неколку километри во правец на селата Породин, Велушина и е во непосредна близина до полициската станица… Најстарата црква св.Богородица во битолско…

Фотографии и фан страна Храм св.Богородица с. Велушина

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here