Од многуте битолчани кои се моментално на европското ракометно првенство во Виена, покрај безбројните фотографии добивме и видеа за да можете и вие да го доловите вистинското чувство и да се наежите токму од трибините. Погледнете :

Видео испратено од Јасмина Антич Атанасовски