Битолскиот копаничар Горан Костовски користејќи го неговиот талент и вештината на неговите раце на мошне пријатен начин го облагородува дрвото и секое парче од нив добива душа.

Од него изработува најразлични уметнички дела и предмети кои ни го разубавуваат просторот и предизвикуваат восхит кај секого од нас.

Така беше и во овој случај кога ние му испративме една наша фотографија.

Погледнете од идеја до реализација:

Ти благодариме Горан…

Дотолку некој од вас има идеја, слободно контактирајте го на 070 637 796…