ГРАДСКА СЕДЕНКА и шеф Видоевски!

Презентација на ново мени, неодоливото вино од Винарија БОВИН и добро познатите БОЕМИ!
Одлична комбинација!!

Цена на мени: 890 мкд.
Ве очекуваме сите на вечера на 23.03.19 !

Информации и резервации на 047 224 770

Ваш Хотел Епинал и Градска кафеана