Од секогаш сите сме сакале да бидеме пред другите. Имајте ја оваа можност да бидете пред другите со чист автомобил.

Перачите на Италијанскиот бренд Lavor ќе Ви го овозможат тоа. Мали, моќни и компактни машини под висок притисок со индукциски мотори кои ќе го
направат чистењето на ваишиот автомобил да биде уште полесно. Исперете го вашиот автомобил, вашиот велосипед или моторцикл, а може да ја исчистите патеката, терасата или просторот пред гаражата. Наменети се чистење на тврдокорни нечистотии, за средни и гoлеми површини.

Правосмукалките пак ќе го направат чистењето низ дома да биде уште полесно. Оставете ги домашните нека спијат. Завршете го неделното чистење брзо и тивко. Правосмукалките од Италијанкиот бренд Lavor располагаат со тивки но силни мотори пред кои нема незавршени предизвици.

Побрзајте и обновете се со нов перач или правосмукалка. Акцијата во Синпекс трае до 18.08.2022.

Дознаете повеќе https://bit.ly/3Q0M2M4