БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Голем избор на салонско цвеќе, украсни ќерамики, зимзелени декоративни садници, услуга и уредување на дворови. Благодарение на Грин Гарден Центар Битола сега имате можност да добиете голема и цветна градина во која со уживање ќе ги поминувате летните денови кои претстојат.

Грин Гарден Центар, населба Горно Оризари на излезот од Битола веднаш после Лукоил.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here