БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Белата боја е асоцијација на чистотата, солидарноста и добрата мисла.

Денес рано изутрина со бела боја беа бојадисани невидливите пешачки премини пред ОУ ,Гоце Делчев” од членови на ПСК ,,Пелистер”.

Како што сами велат “Од срце за Битола”. Браво дечки!!!

Извор ПСК Пелистер

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here