БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во текот на вчерашниот ден генерацијата 1958/59 од горната гимназија Јосип Броз Тито прослави 60 годишнина од матура.
На нивниот класен час им се придружија и двајца некогашни професори од каде заминаа на мала заедничка прослава.

Честито и нека им е за многу години на сите.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here