Бекот на Магдебург „рипна во тавче“ и ја круниса љубовта со својата девојка Моника. Пред извесно време, тој ја побара за жена, а сега официјално ставија „потпис на договорот“.

Со склучениот брак со Моника, Кузмановски му стана зет на репрезентативниот колега Дејан Манасков, затоа што таа е негова братучетка.

Повеќе на Гол.мк