Утре во недела за време на Саемот на венчавки во Хотел Епинал посетителите може да присуствуваат на промоцијата на новата песна на Александар Митевски и Драган Спасов – Дац, која ќе ја изведуваат претходната вечер на “Мак Фест 2019“.

Влезот е бесплатен за сите посетители.