ЕУРОФАРМ ПОДАРУВА! 🤾‍♂️

По повод светското првенство во ракомет и нашата поддршка на македонската ракометна репрезентација, подаруваме три потпишани дресови од репрезентативците Филип Кузмановски, Филип Чурлевски и Горан Крстевски, членови на РК Еурофарм Работник.

Сѐ што треба да направите е во коментар на објавата на нивната фејсбук страна ТУКА да го пишете бројот од Вашата Еурофарм клуб картичка и да ја споделите објавата на вашиот профил.

Добитниците ќе бидат објавени по случаен избор!
Доколку сѐ уште немате Еурофарм клуб картичка, можете да ја добиете во најблиската Еурофарм аптека.

#еурофармаптеки #eurofarm #еурофарм #eurofarmapteki #ракомет #дресови #подароци