Градска кафеана во чекор со светските гастрономски трендови пласира збогатено Есенско мени.

Есенско мени
САЛАТИ
САЛАТА СО ПЕЧЕНА ТИКВА
САЛАТА ОД ЦВЕКЛО И КАЛИНКА

ПРЕДЈАДЕЊЕ
ПОХОВАН КАРФИОЛ СО КРЕМ СОС ОД СИРЕЊЕ
ВРГАЊ ПИТА
КРЕМ ЧОРБА ОД ТИКВА
КРЕМАСТА ЧОРБА ОД ВРГАЊ

ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ
ПИЛЕШКО ВО СОС ОД ТИКВА
МАЏАРСКИ ГУЛАШ СО ЦРНИ СЛИВИ И КОСТЕНИ
ДЕСЕРТ
КРЕМ КОЛАЧ ОД ТИКВА СО ПРЕЛИВ ОД ВАНИЛА И КАПИНИ
ЦИМЕТ КОЛАЧ

Повелете во Градска Кафеана Хотел Епинал и уживајте во новите вкусови.