БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Емисија на ТВ Скопје за предавателот на Пелистер, популарната Антена за сите нас.

Архивска снимка со лични сведоштва и податоци од тогапните вработени.

Погледнете

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here