Во очекување на најавениот снег и снежната покривка од 30 сантиметри со која и ќе ја отвориме овогодишната ски сезона 2019. Бидете навремено подготвени!

ONE MOUNTAIN – ONE LOVE!

Ски Центар Копанки, Пелистер