БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Видео на Џоле Трајчевски на кого јавно му се заблагодаруваме што несебично дава голем придонес за истражување и видео запис на историјата на град Битола.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here