БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

За некој наши сограѓани карантино и не е толку лоша работа. Ние да си го поздравиме Благојче Мицевски и да го замолиме да не контактира со точна адреса и телефон за да му испратиме еден поклон од Скопска Пивара и Премиум Пиво за полесни карантински денови. Респект.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here