БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Дихово е село во општина Битола, Македонија, сместено на околу седум километри од Битола, вториот по големина град во земјата. Селото има одлична позиција под планината Баба и прекрасен пејзаж кој со снег и тоа на почетокот од пролетта не остава никој рамнодушен.

Фотографии испратени од Давид Неделковски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here