Драги Пациенти,
нека оваа преубава слика биде само најава на она што го започнавме пред цели 10 години и она за кое ние раскажуваме со посебна гордост!

Болница Плодност заедно со нашиот тим славиме успешни 10 години од нашето постоење!

Запознавањето со нас беше само почеток, опстојувањето заедно беше наш напредок, а заедничката работа наш успех.

Ви благодариме што бевте дел од оваа успешна приказна и пред сѐ што ни ја дадовте вашата доверба…
За нас е од огромно значење!

Болница Плодност Битола