Се прави еднаш, а трае доживотно: Комбинација од автоматски систем за наводнување Реин Бирд, тревник за само еден ден – Бусен трева и најквалитетните зимзелени садници – Туја Смарагд.

Искористете го убавото време и точно на денот на есента и донесете правилна одлука за вашиот двор.

Само со Грин Гарден Центар Битола (карши фудбалското игралиште во Г. Оризари) имајте двор кој го заслужувате.

Контакт телефон 076 266 300

Резултатот е овај👇👇👇

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here