БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Лајонс Клуб Кабадаја, Цлип Порака и други институции заедно со учениците од основните училишта денес го одбележаа Денот на лица со попреченост во Битола.

Фото и текст Перица Поповски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here