БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Незначителна мала снежна покривка од 1-2 см е забележлива утрово во Битола. Повеќето од нас се израдуваа на белината и чистината која тој ни ја донесе.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here