Денес, 31 декември, на плоштадот Магнолија најмладите имаа шанса уште еднаш да ја погледнат новогодишната претствата на театар Дел Арте „НОВОГОДИШНИТЕ ИГРАЧКИ НА ЕМА“.

Хумор, песнички, Дедо Мраз и играчките на Ема им ги стопли срцата на најмладите Битолчани.

Театар Дел Арте од се срце ви посакува среќа, љубов, здравје, насмевки и радост во Новата 2019 година.

СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ!