БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес битолчани ја имаа таа “среќа” да се почуствуваат 90% европски (според изјавата на нашиот битолски министер за Заштита на животната средина и просторно планирање дадена ТУКА) и јасно да споделат со остатокот на светот дека и ние треба да бидеме дел од тоа општество.

п. с. Ова не е политика, ова е апел за подобрување на нашето здравје и здравјето на нашите деца и поколенија ако веќе има некој кој се грижи околу тоа.

Видео на Алмир Адемовски во групата Битолски Проблеми